DOMOV

PRIDRUŽI SE NAM V ŽIVO NA TEČAJIH

image00023

PRIČNI Z NAJINIMI SPLETNIMI TEČAJI

GIVEAWAY

NAJEMI NAJU ZA NASTOP

IMG_8568

O NAMA

Sva Matjaž in Alja, ustanovitelja Acro Connection.

Po končani plesni (Alja) in gimnastićni (Matjaž) karieri sva iskala zabavno aktivnost, s katero bi se lahko ukvarjala skupaj kot par. In takrat sva se zaljubila v akrobatiko v paru (oz. akrojogo).

Najina najljubša stvar pri tej dejavnosti je to, da se lahko ves čas igrava. Akrobatiko v paru namreč sestavlja veliko "disciplin" tako, da nikoli ne postane dolgočasna.

Najina misija je razširiti ljubezen do akrobatike v paru z najinimi tečajniki in jim pokazati, da lahko naredijo veliko več kot si mislijo.

ps. Kljub (neposrečenemu) imenu v akrojogi ni prav veliko joge. pričakujete pa lahko veliko dinamike, stoj na rokah, metov,...:)

KAJ PONUJAVA

MORDA TE ZANIMA TUDI

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Ne, lahko se prijavite brez partnerja, ampak vas bomo v tem primeru dali v čakalno vrsto, dokler se še nekdo drug ne prijavi sam. Lahko se tudi pridružite naši FB skupini in si tam poiščete partnerja pred prijavo na tečaj (FB AKRO TEČAJ). Na tečaju moramo namreč ohranjati ravnovesje med letalkami in bazami, zato da lahko vsi prijavljeni čim več odnesejo od treningov.

Za tečaj za popolne začetnike (L1) ne potrebujete nobenega predznanja, ker bomo začeli s popolnimi osnovami. Za vse ostale tečaje pa je potrebno predznanje opisano v zavihku "TEČAJI V ŽIVO".

Na našem tečaju so dobrodošli vsi, saj bomo delali na pravilni tehniki, ki vam bo omogočala, da izvajate akro v paru ne glede na vašo težo/višino.

Načeloma da, ampak bi vam res priporočala, da se tečaju pridružite ob začetku, saj boste tako lažje sledili celotni skupini. Vsako leto se naši tečaji začnejo v oktobru in januarju. V primeru da si pa želite priti pogledati, kako izgledajo treningi, vam priporočava, da pridete na eno izmed delavnic, ki jih organiziramo skozi celotno leto. 

Za termine delavnic kliknite tukaj: DELAVNICE

Ne, sprejemamo samo mesečna plačila. V primeru vezave za 3 mesece ali celotno leto pa prejmete tudi popust na ceno. 

Če vezavo končate zaradi poškodbe, bolezni ali višje sile, nama to samo sporočite in vam bova vezavo prekinila brez dodatnih stroškov. Če pa vezavo končate brez razumnega razloga, boste morali poravnati razliko do mesečne vadnine brez vezave za vse pretekle mesece, ko ste obiskovali tečaj.

NIMAŠ AKRO PARTNERJA?

PRIDRUŽI SE NAM FACEBOOK SKUPINI IN SE POVEŽI Z OSTALIMI

KAJ DRUGI PRAVIJO O NAJU

Lisa HartmansLisa Hartmans
11:41 02 Jul 23
Akro tecaj pri Alji in Matjazu je absolutno presegel moja pricakovanja! Res si ne bi mogla zelet boljsih trenerjev, hkrati je pa skupnost, ki sta jo ustvarila tako pozitivna, da se vsak pocuti dobro na treningih. Tecaj bi priporocala vsakemu, ki se zeli nauciti ali nadgraditi svoje znanje akro joge. Treningi so prilagojeni tezavnosti skupine, kar vsakemu omogoca napredek. 10/10! 👌
kat katkat kat
09:45 02 Jul 23
Čudovit trening in trenerji 🤸🏽‍♀️♥️
Alen JAlen J
08:24 02 Jul 23
Trenerja Alja in Matjaž sta super, vedno se potrudita, da je vsak trening zabaven in zanimiv. Pa po vrhu še odlicna telovadba! Zelo priporočam! 👌👍
Urša MeleUrša Mele
17:32 01 Jul 23
Alja in Matjaž se zelo trudita in skrbita za kontinuiran napredek vadečih ter poskrbita, da je vsak trening zanimiv, interaktiven in poln izzivov :)Vse pohvale, se veselimo nove sezone! ☺️
Simon GregorinSimon Gregorin
17:16 01 Jul 23
Super ucitelja, veliko novega znanja, zabave, super ljudi. Uzival vsak trening😁
David ŠkerljDavid Škerlj
16:19 01 Jul 23
Super treningi, super trenerja, ne bi si mogel želeti boljšega.
js_loader